روانشناس و روانپزشک غالباً با یکدیگر همکاری میکنند تا بتوانند بهترین درمان ممکن را به بیمار ارائه دهند. روانپزشک و روانشناس برای درمان بیمار با یکدیگر همکاری میکنند، روانشناس مداخلههای رفتاری را ارائه میدهد و روانپزشک دارو تجویز میکند یا دستور مصرف داروها را تغییر میدهد تا علائم بیمار به بهترین شکل ممکن تسکین یابد. روانشناسان در رشته روانشناسی آموزش میبینند و دکترا میگیرند؛ دوره دکترا معمولاً چهار تا پنج سال طول میکشد. دانشجویان دکترا دورههای متفاوتی را در زمینه رشد شخصیت، روشهای پژوهش روانشناختی، رویکردهای درمانی، نظریههای روانشناختی، درمانهای شناختی، درمانهای رفتاری و موضوعات دیگر در طول تحصیل خود میگذرانند.
مشاوره تلفنی، مشاوره ویدئویی و مشاوره آنلاین اسنپ دکتر برای تمامی فارسی زبانان در سراسر دنیا در دسترس است. مشاوره مجله خبری پزشکیی و مشاوره پزشکی از طریق فشردن دکمه تماس در پروفایل پزشک یا مشاور در وب اپ انجام می شود. در جامعه ما هم چند سالی است که خوشبختانه این موضوع مورد توجه قرار گرفته است. اما در واقع ما چه زمانی به روانشناس نیاز داریم؟ در این مطلب از وبلاگ اسنپدکتر به این سوال پاسخ دادهایم. اکثر روانشناسان بالینی ، مدرک دکترا در این زمینه دارا می باشند و به صورت عملی در بیمارستان ها و کلینیک ها تحت آموزش قرار گرفته اند . یک روانشناس بالینی ، سعی در ارتقای سلامت روانی افراد و ایجاد روابط صحیح بین افراد ، دارد .
کدام برای شما بهتر است مشاور یا روانشناس؟
همه ما در مقاطعی از زندگی خود استرس، اضطراب، نوسانات خلقی و انواع دیگر ناراحتیهای ذهنی را تجربه میکنیم. ممکن است این تجربیات به دلیل چالشهای شغلی، قبول نشدن در امتحانی مهم، مشکلات اقتصادی، رابطه عاطفی، از دست دادن شخص عزیزی و سوگواری برای تمام اینها… باشد. بیشتر اوقات، بعد از گذشت مدتی ناراحتیهایمان به پایان میرسند و به زندگی روال گذشته خود باز میگردد اما مواقعی وجود دارند که نمیتوانیم به تنهایی از این چالشها عبور کنیم و به کمک یک متخصص نیاز داریم. زمان مراجعه به روانشناس برای هر شخص، بسته به دلیل مراجعه و شدت آن متفاوت است، به همین خاطر پاسخ به این سوال که چه زمانی به یک روانشناس نیاز داریم به عوامل بسیار زیادی مربوط میشود. در این مطلب به بررسی دقیق بهترین زمان مراجعه به روانشناس در شرایط مختلف میپردازیم. در این روش ، روانشناس بالینی یک نوع رابطه ی دو طرفه ایجاد می کنند و به صورت غیر مستقیم سوالاتی را مطرح می کنند .
- افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد در مددکاری اجتماعی هستند ، غالباً در انواع مختلف سِمتها و موقعیتها قادر به ارائه خدمات درمانی به مراجع هستند.
- همدلی و هم دردی چیزی ورای کلمات و جملات است و در این مورد شما باید با دل و جان خود هم دردی را حس کنید.
- مشاوره تلفنی، مشاوره ویدئویی و مشاوره آنلاین اسنپ دکتر برای تمامی فارسی زبانان در سراسر دنیا در دسترس است.
- آیا مشاوره با متخصص روانشناسی و روانپزشکی می تواند به شما کمک کند؟ با صحبت کردن با یک متخصص در هوکات قدم بزرگی در سلامت روان خود بردارید.
- ارائه مشاوره و کار با دانشآموزان و دانشجویان در محیطهای درسی، برای اینکه بتوانند با استرس تحصیلی مقابله کنند و شرایط روانی خود را بهبود دهند.
لقب “روانشناس” صرفاً برای افرادی به کار برده میشود که دوره آموزشی لازم را گذراندهاند و موفق به اخذ پروانه شدهاند. عنوانهای غیررسمی مانند درمانگر نیز غالباً به کار برده میشود، اما دیگر متخصصین حوزه سلامت روان، از قبیل مددکاران اجتماعی دارای مجوز نیز میتوانند از این عنوان (درمانگر) استفاده کنند. ایشان دکتری روانشناسی خود را از دانشگاه الزهرا و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه بین المللی امام خمینی اخذ کرده اند. دکتر شعبان در حال حاضر مدرس دانشگاه و روان درمانگر با سابقه بیش از هزار مراجعه کننده و 10 هزار جلسه روان درمانی می باشد. روانپزشکان پزشکانی هستند که در زمینه سلامت روان و درمان اختلالات روانی تخصص دارند.
درمان مشکلات روحی و روانی
از طرف دیگر آنهاییکه در کشورهای دیگر فعالیت می کنند از نزدیک با شرایط و مشکلات جامعه ایران روبرو نیستند و تا حدی رنگ و بوی فرهنگ و اجتماع خارج را گرفته اند. به همین دلیل بهتر است که برای حل مسائل خودتان بدنبال یک روانشناس موفق و معروف در تهران و سایر شهرهای ایران بگردید تا به یک مشاوره تلفنی یا آنلاین با خارج از کشور قانع شوید. افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد در مددکاری اجتماعی هستند ، غالباً در انواع مختلف سِمتها و موقعیتها قادر به ارائه خدمات درمانی به مراجع هستند. به طور کلی بیشتر روانشناسان به عنوان محقق و هیئت علمی در دانشگاهها و در سازمانهای دولتی و غیردولتی کار میکنند.
دکتر فاطمه ادب دوست
به گفتهی انجمن روانشناسی آمریکا، درآمد روانشناس بالینی سالانه 80 هزار دلار است. با اینکه روانششناس بالینی در فضای پزشکی فعالیت میکند، پزشک نیست و در اکثر موارد نمیتواند دارو تجویز کند. بله، بسیاری از روان شناسان از روش گفتاردرمانی بهره میبرند اما افرادی که در این حرفه مشغولند، وظایف مختلف دیگری هم بر عهده دارند. ارائه مشاوره به صورت آنلاین که به درمانگران اجازه میدهد کار خود را در هر مکان و یا زمانی انجام دهند. اضطراب؛ برخی از افراد اضطراب شدیدی را متحمل میشوند که نیازمند روشهای مختلف برای کنترل و مدیریت است که روانشناس در این زمینه کمک زیادی میکند. روانشناسان شناختی نیز همانند روانشناسان دیگر گرایشها غالباً در حوزه خاصی مانند حافظه، رشد زبان، توجه، حل مسئله یا ناتوانیهای یادگیری تخصص میگیرند.
روانشناسان ایرانی موفق به اخذ مدرک دکتری روانشناسی از بهترین دانشگاههای جهان شدهاند و برخی در گروه روانشناسی این دانشگاها نیز در حال تدریس هستند. پاسخ، زیر این مقاله در سایت منتشر می شود و به ایمیلتان هم ارسال خواهد شد. برای گرفتن نوبت و مشاهده شرایط مشاوره و گفتگوی آنلاین یا تلفنی با مشاورین روانشناس رادیو عشق اینجا کلیک کنید.
خصوصیت هایی که در این نوشته می خوانید در مورد روان شناسانی است که کار درمانی انجام میدهند . شناخت درمانی با شناخت افکار مراجعه سروکار دارد و ترکیبی از رفتاردرمانی نیز هست تا بتواند هم افکار و هم رفتار را درمان کند، این رویکرد با این ایده پدید آمده است که آنچه را میپنداریم و فکر میکنیم، احساسات ما را شکل میدهند. رویکرد رفتاردرمانی، همانطور که از اسمش مشخص است؛ رفتار و اعمال مراجع را ارزیابی میکند و سپس تلاش میکند تا شانس تجربههای احساسی مثبت در مراجع را افزایش دهد. اگر سابقه استفاده از داروهای روانپزشکی دارید آن را با روانشناس خود در میان بگذارید. با روانشناس خود صادق باشید و تمام مشکلات خود را بدون خجالت و ترس از قضاوت به او بیان کنید. در صورت بیان نکردن مشکلات و خجالت کشیدن جلسات درمانی عملا بی فایده خواهد بود.
گاهی شدت چالشها به قدری زیاد است که ادامه آن برای انسان غیر ممکن به نظر میرسد. این چالشها ممکن است مرگ یک عزیز، بروز یک اختلال روانی یا احساس اضطرابی طاقت فرسا باشد. مهم است که بدانید برای هر مشکلی در مسیر زندگی، همیشه کمک در دسترس است. بهترین راه برای درمان مشکلاتی که به روان و ذهن ما مربوط میشوند، کمک گرفتن از متخصص و مشاور روانشناس است. چون این فرد متخصص کمکمان میکند تا مشکلات را به صورت ریشهای و عمیق بررسی و برای درمان قطعی آنها اقدام کنیم. این دسته از روانشناسان اغلب در بیمارستان، کلینیک سلامت روان و مطب خصوصی کار میکنند و در زمینهی انواع روشهای درمان آموزش دیدهاند اما ممکن است در درمان دستهای از اختلالات خاص یا کار کردن با جمعیت خاصی از جامعه تخصص بگیرند.